Παρασκηνιακά

Θύμα κλοπής ο Φλαμπουράρης -Η ΕΛΑΣ έχει αποσύρει τη φύλαξη

Αλέκος Φλαμπουράρης

Την ώρα που ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και το Μέγαρο Μαξίμου δέχονται συνεχόμενα αντιπολιτευτικά πυρά για την έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας και τα συνεχιζόμενα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της μαφίας, η κατάσταση στο θέμα της ασφάλειας δεν δείχνει να είναι σε καλύτερα επίπεδα και στο πολυδιαφημισμένο από την σημερινή κυβέρνηση «άβατο» των Εξαρχείων

Το βράδυ του Σαββάτου έκλεψαν το προσωπικό αυτοκίνητο του πρώην Υπουργού και βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος ως γνωστόν μένει στα Εξάρχεια. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικεία του.

Πρόκειται για όχημα που είχε και άδεια εισόδου στη Βουλή, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δεκάδες έγγραφα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Την κλοπή ανακάλυψε ο ίδιος ο κ. Φλαμπουράρης, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές το πρωί της Κυριακής, αποφεύγοντας να δώσει δημοσιότητα στο περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως παρά το γεγονός ότι το σπίτι του πρώην Υπουργού έχει γίνει δεκάδες φορές στόχος επιθέσεων με μολότοφ, η ΕΛ.ΑΣ έχει αποσύρει τη φύλαξη.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER