Κοινωνία

Ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη – Πλημμύρισαν οι δρόμοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ουρανοί άνοιξαν στην κυριολεξία στη Θεσσαλονίκη και ισχυρή καταιγίδα που πλήττει τη πόλη εδώ και λίγη ώρα. Σύμφωνα με ΜΜΕ της πόλης σε ελάχιστο χρόνο, οι δρόμοι γέμισαν με νερά σε πολλές περιοχές.

Η κίνηση στους δρόμους γίνεται μετ’ εμποδίων.  Να σημειώσουμε ότι βροχές και καταιγίδες αναμένονται  από το μεσημέρι στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η εξέλιξη των φαινομένων 

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται  από το μεσημέρι στα περισσότερα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη Μακεδονία έως το πρωί θα επεκταθούν σταδιακά στα λοιπά ηπειρωτικά, πλην της Θράκης, και στο Ιόνιο και θα ενισχυθούν ενώ θα σημειωθούν και καταιγίδες. Η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων είναι αυξημένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Στο χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται ο αθροιστικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται έως το βράδυ της Κυριακής 05/07.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa