Παρασκηνιακά

Κέρδισε τον Δανέλλη αλλά χάνει τον Θεοδωράκη;

Στην Ηρώδου Αττικού παρακολουθούν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Ποτάμι.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος έβγαλε κατά πλειοψηφία μια απόφαση που περιπλέκει τα πράγματα στο παρά πέντε: Αν ο Σπύρος Δανέλλης στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή ψηφοφορία τότε θα επανεξεταστεί η στάση του κόμματος σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η απάντηση από τον Κρητικό βουλευτή ήρθε αργά χθες το βράδυ διαμηνύοντας στον Σταύρο Θεοδωράκη πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προκειμένου στη συνέχεια να έρθει προς κύρωση στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Στελέχη της πλειοψηφίας υποστηρίζουν πως αυτή η στάση ήταν αναμενόμενη αφού μόλις προχθές ο Σπύρος Δανέλλης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής  είχε μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για τον πρωθυπουργό και την αλλαγή της ονομασίας στη γειτονική χώρα.

Το σίριαλ, πάντως, θα συνεχιστεί και σήμερα αφού το «μπαλάκι» από το Μαξίμου αναμένεται να το πετάξουν στον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Γιώργο Μαυρωτά και τον Σπύρο Λυκούδη σε σχέση με τη στάση που είχαν κρατήσει όλο το προηγούμενο διάστημα για το ονοματολογικό.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το newpost.gr, εκτιμούν πως πρόκειται για δύο διαφορετικές ψηφοφορίες που δεν προεξοφλεί η μια την άλλη και θεωρούν πως τελικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην εξασφάλιση του «151».

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa