Κοινωνία

Καζάκος: Δεν είπα προδότες τους νέους

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Καζάκου, ότι οι νέοι που αποφασίζουν να φύγουν από τη χώρα για να εργαστούν στο εξωτερικό είναι προδότες, ο γνωστός ηθοποιός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως δεν εννοούσε προδότες τους νέους.

Μιλώντας στο Ράδιο Γάμμα, ο γνωστός ηθοποιός υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

Υπενθυμίζεται πως  ο πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο Happy Day και αναφερόμενος στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν είχε πει «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa