Κοινωνία

Καθηγητής σε μαθητή: «Εάν έρθεις αύριο θα σε σφάξω»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Μεταμόρφωσης, όταν ένας 67χρονος καθηγητής απείλησε έναν μαθητή ότι εάν προσέλθει στο σχολείο την επόμενη μέρα θα τον σφάξει.

Το περιστατικό στάθηκε ως αφορμή για τη σύλληψη του καθηγητή και σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 1ης Οκτωβρίου. Ο καθηγητής καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Το τρομαγμένο παιδί περιέγραψε στη μητέρα του το περιστατικό και τότε πήγαν μαζί στον καθηγητή προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις. Ο καθηγητής όμως  δε «έπαιρνε χαμπάρι» και επιτέθηκε λεκτικά και στη μητέρα επαναλαμβάνοντας την ίδια απειλή που είχε εξαπολύσει σε βάρος του παιδιού.

Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο του καθηγητή. Στον σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του ένας σουγιάς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Να σημειώσουμε ότι ο διευθυντής του σχολείου εμφανιζόμενος στην τηλεόραση του Ant1 ανέφερε πως ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε μαζέψει τρεις ΕΔΕ και γίνονταν προσπάθειες από το σχολείο για να απομακρυνθεί.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa