Κοινωνία

Καιρός: Οι τυχεροί και οι άτυχοι του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος – Πού θα βρέχει και πού θα έχει 30άρια

Καύσωνας

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο του Aγίου Πνεύματος, σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου του Open TV, Κλέαρχου Μαρουσάκη. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook: «Με άστατο καιρό θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στη χώρα μας που σημαίνει ότι η ηλιοφάνεια θα εναλλάσσεται με τοπικές καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα η ημέρα στις περισσότερες περιοχές θα ξεκινάει με πολύ καλό καιρό καθώς όμως θα πηγαίνουμε χρονικά προς το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτύσσονται καταιγίδες οι οποίες προς τα βορειοανατολικά τμήματα ενδέχεται να είναι και ισχυρές ή και να συνοδεύονται και από χαλάζι.

Τυχεροί όσοι καταφέρουν να βρεθούν σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές όπου η ηλιοφάνεια θα κυριαρχεί όλη την ημέρα ενώ γενικά οι θαλασσές μας θα είναι καλοτάξιδες μιας και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν σε εντάσεις τα 4 με 5 και προς τα νότια τμήματα του Αιγαίου τοπικά και πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ.

Στον πρώτο μας χάρτη με τις μπλε αποχρώσεις αποτυπώνονται οι περιοχές που θα συναντήσουμε βροχοπτώσεις όπου όσο πιο σκούρα είναι τα χρώματα τόσο πιο πολλά και έντονα θα είναι τα φαινόμενα».

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER