Κοινωνία

Και η Αντιτρομοκρατική στο θρίλερ της Λέρου! Λείπουν αντιαρματικά και εκρηκτικά!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Πεντάγωνο, ύστερα από την απώλεια πολεμικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο. Ήδη έχει διαταχθεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ στις έρευνες που διενεργούν οι Αρχές θα συμμετάσχει και η Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο ΣΚΑΪ, από τη μονάδα λείπουν αρντιαρματικά, πυρομαχικά και εκρηκτικά, ενώ η απώλεια του πολεμικού υλικού φέρεται να διαπιστώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της απογραφής, καθώς σήμερα θα αναλάμβανε καινούριος διαχειριστής τη συγκεκριμένη αποθήκη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, δεν έχουν διαπιστωθεί ίχνη διάρρηξης.

Σημειώνεται πως η αποθήκη φυλάσσεται καλά και έχει κάμερες ασφαλείας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ υπάρχουν και πρωτόκολλα ασφαλείας κατά τις παραλαβές-παραδόσεις του οπλισμού.

Σημειώνεται πως στο νησί μεταβαίνει τόσο κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής όσο και κλιμάκιο της Σήμανσης, προκειμένου να συλλέξει τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές διαμηνύουν πως πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η καταγραφή, προτού βγάλουμε συμπεράσματα, ενώ όπως λένε ίσως να πρόκειται για λάθος και να μην υπολόγισαν σωστά οι αξιωματικοί το πολεμικό υλικό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa