Παρασκηνιακά

«Καρφιά» Κωνσταντοπούλου κατά Τσίπρα: Ανέβασαν το βιοτικό τους επίπεδο με πολυτέλεια και χλιδή την ώρα που η χώρα στραγγαλιζόταν

Κανένας δε σε ξέρει καλύτερα από έναν παλιό φίλο και κανένας δεν μπορεί να σου κάνει καλύτερη κριτική από έναν «πρώην» φίλο. Ο Αλέξης Τσίπρας και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς επέλεξαν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο την ώρα που η χώρα στραγγαλιζόταν, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την συζήτηση για το εξοχικό στο Σούνιο.

Συγκεκριμένα η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας και άλλα πρόσωπα που βρέθηκαν στην εξουσία με τη σημαία της Αριστεράς, επέλεξαν να ανεβάσουν το βιοτικό τους επίπεδο και να επιφυλάξουν στον εαυτό τους πολυτέλειες και χλιδές σε μια περίοδο κατά την οποία είχαν την ευθύνης μιας χώρας, η οποία στραγγαλιζόταν και εξακολουθεί η χώρα μας να στραγγαλίζεται με τη θηλιά του χρέους.

«Την ώρα που είχαν την ευθύνη να μεριμνήσουν για τον λαό, σιγά-σιγά μερίμνησαν για τον εαυτούλη τους και στην περίπτωση του κ. Τσίπρα αυτό το οποίο δυστυχώς αποκαλύπτεται είναι ότι δεν αρκέστηκε στην αρχική αλλαγή βιοτικού επιπέδου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER