Πολιτική

«Καρφιά» Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία

«Καρφιά» κατά του Αλέξη Τσίπρα για την δράση παρακράτους επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως προκύπτει από το δημοσίευμα εφημερίδας , άφησε η πρώην Πρόεδρος της βουλής, και πρώην πολικός «σύντροφος» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας το δημοσίευμα στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά 90,1»,τόνισε ότι τα ερωτήματα και οι απαντήσεις είναι αμείλικτες και ότι οι αποκαλύψεις που γίνονται σε αυτό δείχνουν πως τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και η τάση της εξουσίας να ελέγξει τους θεσμούς,μηχανισμούς και όργανα που υπηρετούν τους πολίτες,ήταν «αχαλίνωτη».

Πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό προκύπτει ένας πρωθυπουργός που παρακολουθεί τους υπουργούς του, σημείωσε εμφατικά. Η κ. Κωνσταντοπούλου,είπε ότι από τα στοιχεία του δημοσιεύματος προκύπτει πως υπάρχουν εμπεδωμένες πρακτικές μέσα στην αστυνομία από ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν εντολές από όπου και εάν προέρχονται, ζήτησε «θεσμικές αλλαγές», ενώ μιλώντας προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν είχε σχέση με την Δημοκρατία και πως πρέπει να διερευνηθούν και ποινικές ευθύνες.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε γνωστό επίσης πως σήμερα θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις αυθαίρετες εργασίες στο λιμάνι του Πειραιά και την έκθεση πολιτών σε τοξικά από την oil one.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER