Κοινωνία

Κατάθεση-σοκ από τον Διονύση Σχοινά: «Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα»

Σοκαρισμένοι είναι η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά την περιπέτεια που πέρασαν όταν κουκουλοφόροι τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τις καταθέσεις του Διονύση Σχοινά στην Αστυνομία, τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι όπου μένει με την Καίτη Γαρμπή. Οι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι, καθώς γνώριζαν την ώρα που θα επέστρεφε η Καίτη Γαρμπή από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και την περίμεναν.

Τέσσερις κουκουλοφόροι λοιπόν, με την απειλή όπλου, αιφνιδίασαν την τραγουδίστρια που είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό της έξω από το σπίτι της. Οι δράστες ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να ανοίξει με τα κλειδιά της την εξώπορτα του σπιτιού, στο οποίο κοιμόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, ο Διονύσης Σχοινάς ακούγοντας την φασαρία, βρέθηκε στο σαλόνι του σπιτιού, όπου συνάντησε τους κουκουλοφόρους να απειλούν με το όπλο την Καίτη Γαρμπή.

Τι κατέθεσε ο Διονύσης Σχοινάς

Τον έδεσαν στο σαλόνι και τον υποχρέωσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας, ενώ απειλούσαν διαρκώς με τα όπλα την Καίτη Γαρμπή. «Αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα» φέρονται να τον απειλούν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας που διερευνά την υπόθεση.

Οι ληστές πήραν 40.000 ευρώ από το σπίτι της Καίτης Γαρμπή και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Μαζί Σου», αναφέρεται πως στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή βρίσκονται εγκατεστημένες τουλάχιστον δύο κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν αυτές κατάφεραν να καταγράψουν κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο στην έρευνα της αστυνομίας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa