Κοινωνία

Κατάληψη από το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας

Εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποιούν αυτήν την ώρα κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας.

«Υλοποιούμε την υπόσχεση που δώσαμε ακριβώς σε αυτό το σημείο, λίγες βδομάδες πριν, στην υπουργό Εργασίας και στη κυβέρνηση συνολικά ότι από εμάς δεν ξεμπερδεύει. Είμαστε εδώ να δηλώσουμε όχι μόνο την αντίθεσή μας στα σχέδια που έχουμε για το επόμενο διάστημα, την τρίτη αξιολόγηση και ότι αυτή σέρνει μαζί της. Υπάρχουν σήμερα σε εφαρμογή και τα τέσσερα μνημόνια και ακόμα και μέτρα που δεν έχουν εφαρμοστεί, εφαρμόζονται τώρα», λέει ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΑΜΕ.

Στις 12μμ θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου των σωματείων, στο Υπουργείο Εργασίας.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ τονίζει: «Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση με επικοινωνιακές φιέστες προσπαθεί να κρύψει τα νέα μέτρα που θα φέρει άμεσα τις επόμενες μέρες και περιλαμβάνονται στο «πακέτο» της «δίκαιης ανάπτυξης», της 3ης “αξιολόγησης” αλλά και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018, το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων να αντιτάξουν τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και του λαού, να συμβάλουν στην άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση.

Όλες και όλοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 9 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα!».

Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται και ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Η κίνηση στη Σταδίου διεξάγεται κανονικά.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa