Κοινωνία

Καταγγελίες της πρώην συζύγου του serial killer -Την είχε απειλήσει στο παρελθόν

Στην αστυνομία μετέβη η πρώην γυναίκα του υπολοχαγού της Εθνικής Φρουράς Κύπρου, Νίκου Μεταξά, ο οποίος έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη με την ομολογία του ότι έχει διαπράξει 7 δολοφονίες γυναικών.

Σύμφωνα με reporter.com.cy, η πρώην σύζυγος του 35χρονου, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον είχε καταγγείλει τον Ιούνιο του 2018 εκφράζοντας φόβους για βίαιη συμπεριφορά και απειλές προς το πρόσωπό της.

Πιο συγκεκριμένα η ίδια δήλωσε πως κατά την διάρκεια ενός καυγά που είχε μαζί του, εκείνος ξεκίνησε να σπάει πράγματα και της είπε «δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω!».

Η γυναίκα τον είχε καταγγείλει στις αρχές, όμως δεν θέλησε την ποινική του δίωξη αλλά μόνο να του γίνουν συστάσεις.

H καταγγελία της συζύγου του serial killer:

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση «μην τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω».

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER