Πολιτική

«Πυρά» του Βασίλη Κικίλια κατά της κυβέρνησης για την Μόρια

Ξεσπάθωσε κατά της κυβέρνησης για το θέμα της Μόριας, με άρθρο του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο βουλευτής της ΝΔ γράφει χαρακτηριστικά: «Μια εικόνα του καταυλισμού της Μόριας είναι αρκετή για να αποτυπώσει τις ανύπαρκτες συνθήκες υγιεινής, την περιορισμένη πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα και τα καθημερινά περιστατικά έντονης βίας, την ανθρώπινη εξαθλίωση».

Σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση των κονδυλίων σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός δικαιούται απαντήσεις για το που πήγαν τα λεφτά από την Ευρώπη. Υπενθύμισε ότι κατά τον καιρό που είχε  διατελέσει συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε 43 ερωτήσεις στη Βουλή και η απάντηση που λάμβανε ήταν ότι «όλα βαίνουν καλώς» και πως ειδικότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμένος απέφευγε συστηματικά να απαντήσει.

Τέλος, χαρακτήρισε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η κυβέρνηση αποτυχημένη και ότι έχει καταστήσει την Αθήνα μια πόλη με «γειτονιές γκέτο» που κυριαρχεί η ανομία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa