Κόσμος

«Καυτές» αποκαλύψεις! Το «τρίο» του Τραμπ με πορνοστάρ και ανήλικη!

Τις αποκαλύψεις κάνει ένα πρωτοπαλίκαρο της Μαφίας που ισχυρίζεται πως ο Τραμπ μαγνητοσκοπήθηκε ενώ συμμετείχε σε ερωτικό “τρίγωνο” με μια έφηβη και μια πορνοστάρ το 1982, σε έναν οίκο ανοχής της Νέας Υόρκης, που ήλεγχε η Μαφία.

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν οι Barry Levine και Monique El-Faizy, στο βιβλίο τους “Όλες οι γυναίκες του Προέδρου: Ο Ντόναλντ Τραμπ και η δημιουργία ενός σεξουαλικού κυνηγού“, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

Οι συγγραφείς πήραν συνέντευξη από τον πρώην μαφιόζο John Tino, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο περιστατικό που συνέβη σε ένα VIP κλαμπ… σεξουαλικού ενδιαφέροντος, στην Times Square.

Ο Tino, που είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου, είπε ότι παρακολουθούσε τα πάντα από ένα διπλανό δωμάτιο, ενώ μια κρυμμένη κάμερα κατέγραφε το ασπρόμαυρο υλικό του μελλοντικού Προέδρου των ΗΠΑ!

Οι συγγραφείς, πάντως, παραδέχονται πως ο Tino, ο μόνος άνθρωπος που ήταν παρών στο εν λόγω περιστατικό και δέχθηκε να τους μιλήσει, έχει ποινικό… ιστορικό με κατηγορίες όπως πλαστογραφία, απάτες και κλοπές.

Οι Levine και El-Faizy επίσης δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ούτε την έφηβη κοπέλα, ούτε την πορνοστάρ, η οποία στο βιβλίο αναφέρεται ως “Tri”, ώστε να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του πρωτοπαλίκαρου της Μαφίας.

Ο καταδικασμένος γκάνγκστερ υποστηρίζει ακόμα πως ο Τραμπ πάντα… ζητούσε την Tri, ενώ αποκαλύπτει πως το φθινόπωρο του 1982 το αφεντικό της Μαφίας του είπε πως “ο τύπος των ακινήτων έρχεται. Θέλει την Tri και θέλει ένα ακόμα κορίτσι για.. τρίγωνο”.

Το βιβλίο δεν προσδιορίζει το κατά πόσο το κορίτσι ήταν πάνω από το νόμιμο όριο ηλικίας για την συναίνεση, ενώ όταν συνέβη το -υποτιθέμενο- περιστατικό, ο Τραμπ ήταν 36 ετών και ήδη παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Ιβάνα.

Ο Tino λέει ακόμα πως οι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί στα δωμάτια για να μπορούν να επέμβουν οι υπεύθυνοι αν τυχόν οι γυναίκες διέτρεχαν οποιοδήποτε κίνδυνο. Επίσης αποκαλύπτει πως πήρε την… κασέτα και την έδωσε στο αφεντικό του. Μέχρι σήμερα -σύμφωνα με το βιβλίο- παραμένει άγνωστο το πού βρίσκεται η κασέτα, καθώς το αφεντικό του Tino δολοφονήθηκε το 1986.

Οι συγγραφείς υποστηρίζουν πως δεν ξέρουν καν αν η πορνοστάρ… ζει, ωστόσο ο Tino τους είπε πως δεν ήθελε να πάρει… στον τάφο του όλα αυτά που -υποστηρίζει πως- είδε και γι’ αυτό τα αποκαλύπτει τώρα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa