Πολιτική

Κεντροαριστερά… μαχαιρώματα

Κόντρα με το ΠΑΣΟΚ πυροδότησε η ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και συγκεκριμένα τα όσα είπε για την κεντροαριστερά.

«Δεν μιλάμε για ένταξη στην Δημοκρατική Συμπαράταξη. Με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχουμε πολλές διαφορές. Εμείς πρέπει εκτός από το να διαλύσουμε τα σύννεφα των δημαγωγών, να δείξουμε ότι η πολιτική μας δεν είναι μόνο ένα όνειρο» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να εισπράξει την απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη πως «το νέο που επικαλείται δεν έρχεται με λαϊκισμό».

Όμως η αντιπαράθεση δεν έμεινε εκεί.

«Τις υποδείξεις σχετικά με τον εκλογικό νόμο, να τις κρατήσει ο κ. Θεοδωράκης για το κόμμα του και τους βουλευτές του» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ απαντώντας στην έκκληση του αρχηγού του Ποταμιού στα κόμματα  να αναλογισθούν τις ευθύνες τους καλώντας τη ΝΔ να αποδεχθεί την πρόταση του κινήματος για αναλογικό μπόνους, αλλά και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να μη στηρίξει την πρόταση του κ. Τσίπρα.

Η αντιπαράθεση έφτασε μέχρι και τις  αστικές συγκοινωνίες:

«Οι προοδευτικοί του σήμερα, φίλες και φίλοι, ντρέπονται και δεν υπερηφανεύονται για τα όσα έκαναν οι Κολλάδες το 1990» είπε αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ ο Σταύρος Θεοδωράκης με τη Χαριλάου Τρικούπη να του απαντά: «Του συνιστούμε πριν γίνει συνήγορος θέσεων της δεξιάς, να διαβάσει τις προτάσεις της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εκτός εάν θέλει να μας πει ότι οι αστικές συγκοινωνίες που σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες της Ευρώπης είναι δημόσιες ή δημοτικές, στην Αθήνα πρέπει να δοθούν σε κερδοσκοπικά συμφέροντα.

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa