Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Η αντίστροφη μέτρηση για τη σκευωρία της Novartis άρχισε

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, σε δήλωσή του σήμερα επέκρινε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κρατούν γύρω από την υπόθεση Novartis. Ακόμα ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι η προανακριτική είναι το πρώτο βήμα για να ελεγχθούν οι σαφέστατες ενδείξεις για τις παραθεσμικές παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελοπούλου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κεγκέρογλου:

«Ο καβγάς Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ πριν καν λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αποδεικνύει τις σκοπιμότητες και την προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις εσωκομματικές ους διαφωνίες.

Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει, όλα στο φως και μετά την πρώτη ανάγνωση των στοιχείων ξεκινούμε με την πρόταση για προανακριτική αφού υπάρχουν σαφέστατες ενδείξεις για παραθεσμικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη του κ. Παπαγγελοπούλου κατονομαζόμενος και ως και με το ένα πόδι στη Νέα Δημοκρατία και το άλλο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε τόσο για τη σκευωρία όσο και για τους σκευωρούς και προειδοποιούμε η αναζήτηση άλλοθι σε δήθεν αναρμοδιότητά η αλλά δικονομικά προσχήματα είναι συνενοχή».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa