Αθλητικά

Κινδυνεύει με νέα τιμωρία ο Ολυμπιακός – Μπορεί να «φάει» 2 έως 4 αγωνιστικές

Στην πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την παρακάτω ΠΑΕ:

Α/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 991/9-1-2020 Πειθαρχική Δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 10ης-01-2020, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 11:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών”», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση.

Ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για 2 έως 4 αγωνιστικές. Αφορμή για την πειθαρχική δίωξη αποτελεί η καταγγελία ότι υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού από την επίθεση που δέχθηκαν οι δυνάμεις που περιφρουρούσαν το γήπεδο από μερίδα οπαδών της ομάδας πριν από την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa