Κοινωνία

Κινδύνεψαν ζωές στην Κινέτα! Η στιγμή που πυροσβέστες απομακρύνουν κόσμο!

Από την περιοχή της Κινέτας υπήρξαν 40 κλήσεις στην πυροσβεστική  υπηρεσία με τις 27 να αφορούν απομακρύνσεις κατοίκων και τις 13 αντλήσεις υδάτων.

Όπως τόνισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς τα προβλήματα είναι τεράστια στην περιοχή της Κινέτας και μάλιστα κινδύνεψαν ζωές.

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα. Γίνεται προσπάθεια να διορθώσουμε τα προβλήματα με το ρεύμα. Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πως ζητάμε από τους οδηγούς να αποφύγουν να πάνε προς τα διόδια της Ελευσίνας. Ο λόγος που έκλεισε ο δρόμος είναι για την ασφάλειά τους. Πρέπει να γίνει αντιληπτό. Δεν κλείνουμε τους δρόμους για να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο, αλλά γιατί υπάρχει ανάγκη. Κινδυνεύει κόσμος. Τα συνεργεία δουλεύουν να απομακρυνθούν φερτά υλικά από τον δρόμο», είπε αρχικά και συνέχισε.

Στη Κινέτα, κάτω από την παλιά εθνική οδό κινδύνεψαν ζωές. Απεγκλωβίσαμε κόσμο και παιδιά, καθώς το νερό πέρασε με μεγάλη ορμή προς την περιοχή. Ημασταν σε επιφυλακή ευτυχώς και επεμβήκαμε γρήγορα. Οι 27 κλήσεις αφορούσαν απεγκλωβισμούς από οχήματα και σπίτια».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa