Επιχειρήσεις Παρασκηνιακά

Κι όμως! Ο Πιτσιόρλας αναλαμβάνει πρόεδρος σε εταιρία που είχε σχέση με το ΤΑΙΠΕΔ!

Η AVIAREPS ανακοίνωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο Στέργιος Πιτσιόρλας.

Να σημειώσουμε ότι ο Στέργιος Πιτσιόρλας διετέλεσε αρχικά πρόεδρος του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ποια είναι η AVIAREPS

Η AVIAREPS αποτελεί επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

«Ο όμιλος διακρίνεται για την παροχή ποιότητας, ασφάλειας, εξειδίκευσης, καινοτομίας και χρησιμοποίησης νέων τεχνολογιών», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας.

Πάντως, ο όμιλος Aviareps Hellas ήταν ένα από τα τρία επενδυτικά σχήματα που που είχαν διεκδικήσει το προηγούμενο διάστημα την παραχώρηση της Μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών από το ΤΑΙΠΕΔ, όταν την πολιτική εποπτεία του είχε ο κ. Πιτσιόρλας…

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa