Κοινωνία

«Κλείδωσε» η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 μμ τα Σαβατοκύριακα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι τελικά κλείδωσε η απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 τα ξημερώματα για τα Σαββατοκύριακα.

Όπως όλα δείχνουν η επιτροπή των λοιμωξιολόγων φαίνεται να κλείνει προς το συγκεκριμένο μέτρο για την Αττικη μετά από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στην πρωτεύουσα και των ανησυχητικών στοιχείων που έρχονται από τα λύματα της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ίδια ώρα δεν έχει κλειδώσει ακόμη το κλείσιμο του λιανεμπορίου για τις κόκκινες περιοχές. Όπως όλα δείχνουν θα σταματήσει το click in shop και πλέον είναι όλα ανοιχτά για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο click away. Η κυβέρνηση αναμένεται την απόφαση των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζουν και ανάλογα με την εισήγησή της θα ληφθούν και οι αποφάσεις.

Ακόμα σε ότι έχει να κάνει με τα σχολεία φαίνεται μέχρι στιγμής πως θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τα έως τώρα δεδομένα και με τα μέτρα που τέθηκε ισχύ από την περασμένη Δευτέρα. Οπως δήλωσε και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον Ρ/Σ «Θέμα 104,6» «πηγαίνουμε βήμα βήμα, περιμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών, και βάσει αυτών λαμβάνονται οι αποφάσεις. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις».

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa