Αθλητικά

Κοινή ανακοίνωση Αυγενάκη, FIFA, UEFA για όσα έγιναν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με τις οποίες καταδικάζουν με απερίφραστο τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται πως υπήρξαν περιστατικά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά και κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA. Έτσι, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (2/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ακόμα

Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά του υφυπουργού Αθλητισμού

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa