Πολιτική

Κοινοβουλευτικός μαραθώνιος – Έρχονται 15 νομοσχέδια στη Βουλή τις επόμενες μέρες

Ξεκινάει μέσα στις επόμενες μέρες ένας Κοινοβουλευτικός μαραθώνιος διότι όπως έχει ανακοινωθεί αναμένονται να φτάσουν στην Ολομέλεια 15 νομοσχέδια, που ένα μεγάλο μέρος από αυτά αναμένεται να ψηφιστούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της Βολής Κωνσταντίνου Τασούλα πως 15 νομοσχέδια βρίσκονται προ των πυλών της Βουλής ενώ ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη συνεδρίαση για την ανακοίνωση του προτεινομένου Προέδρου της Δημοκρατίας και την πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον κ. Τασούλα η επεξεργασία του εκλογικού νομοσχεδίου θα αρχίσει αύριο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής και θα εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την επόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Παράλληλα τα άλλα 15 νομοσχέδια θα είναι  η κύρωση της σύμβασης αμυντικής συνεργασίας με τις ΗΠΑ, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση, ψήφιση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Brexit. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ακόμα τέσσερα νομοσχέδια τα οποία βρίσκονται σε ώριμη φάση και είναι για το επίδομα γέννας, το νομοσχέδιο για τα υδατοδρόμια , το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς και το νομοσχέδιο για πολιτική προστασία.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa