Μαγειρική

Κολοκυθάκια γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια

Ανάλογα πόσο σκληρά ή τρυφερά είναι τα κολοκυθάκια αυξομειώνουμε τον χρόνο ψησίματος με το αλουμινόχαρτο. Θα πρέπει να κόβονται εύκολα και με ένα πιρούνι ακόμα!

Διαβάστε τη συνταγή στο backstage24.gr

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER



 


Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa