Κόσμος

Κορονοϊός: Όλη η Ευρώπη λαμβάνει μέτρα για να προλάβει την εξάπλωση του ιού

Η Αυστριακή κυβέρνηση και αυτή με την σειρά της λαμβάνει μέτρα για να προλάβει την εξάπλωση του κορονοϊού στο έδαφός της και για αυτό αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο όλων των μουσείων μέχρι και το τέλος του Μαρτίου.

Από την άλλη μεριά η Πολωνία και αυτή με την σειρά της αποφάσισε το κλείσιμο όλων των σχολείων μέσα στην επικράτεια της για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σε μια προσπάθεια να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού.

Από την πλευρά της η Ελβετία κλείνει εννέα δευτερεύοντα συνοριακά περάσματα στην Ιταλία και θα κατευθύνει την κίνηση από κεντρικές οδούς για να συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.

Η Σλοβενία έχει ξεκινήσει τους ελέγχους Υγείας στα σλοβενοιταλικά σύνορα προκειμένου να μην εισαχθούν στην χώρα κρούσματα από την βόρεια Ιταλία που εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τέλος στην Ισπανία η περιοχή της Καταλονίας επέβαλε περιορισμούς στην διοργάνωση πολυπληθών εκδηλώσεων, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ηγέτης της Κουίμ Τόρα, ενώ όλες οι αθλητικές διοργανώσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς θεατές.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa