Κορωνοϊός Παρασκηνιακά Πολιτική

Κορωνοϊος: Όλα όσα ανακοίνωσαν Κικίλιας και Χαρδαλιάς – Οι σημαντικές αλλαγές και οι εξελίξεις στον εμβολιασμό

Την τροποποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και το γεγονός ότι επιστρέφει η μουσική στα καταστήματα εστίασης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορωνοϊού το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, μετά από εισήγηση της επιτροπής πάρθηκε η απόφαση από το Σάββατο 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τη 01:30 έως τις 05:00, αντί για τις 00:30 έως τις 05:00 που ισχύει σήμερα.

Ανοίγουν πάνω από 400.000 ραντεβού για Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson

Το συγκεκριμένο μέτρο αναμένεται να καταργηθεί οριστικά την 1η Ιουλίου. Στην συνέχεια, ο υφυπουργός υπογράμμισε πως το Σάββατο 12 Ιουνίου αναμένεται να επιστρέψει και η μουσική στην εστίαση αλλά μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε πως ανοίγουν πάνω από 420.000 ραντεβού από αύριο για τους εμβολιασμούς με τα εμβόλια των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.

Ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε στην ενημέρωση πως μέχρι τώρα έχουν εμβολιαστεί πάνω από 6.340.000 συμπολίτες, με το 39% να έχει κάνει την πρώτη δόση και το 23,6% να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό.

Διαβάστε επίσης:

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το εμβόλιο της AstraZeneca – Τι έδειξε η έρευνα!

Κορωνοϊός: Η επίσημη ανακοίνωση των κρουσμάτων – Τι συμβαίνει με διασωληνωμένους και θανάτους

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER