Κοινωνία

Κορωνοϊός: Έντονοι φόβοι για lockdown και στην Αττική

Έντονοι είναι οι φόβοι πλέον στους πολίτες που διαμένουν στο λεκανοπέδιο της; Αττικής ότι ένα επικείμενο lockdown στην Περιφέρεια είναι πιο κοντά από ποτέ καθώς ήδη η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες βρίσκονται πλέον σε καραντίνα.

Να σημειώσουμε ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του δεν απέρριψε την επιβολή ενός γενικού κλεισίματος σε περίπτωση που η επιδημία ξεφύγει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα κλείσιμο της Αττικής δεν είναι στα άμεσα κυβερνητικά σχέδια καθώς αναμένεται το αποτέλεσμα των πρόσφατων μέτρων που ελήφθησαν. Παρ’ όλα αυτά όμως σε περίπτωση που δεν υπάρξει αισθητή μείωση στην εξάπλωση του κορωνοϊού μια λύση γενικού κλεισίματος είναι πάνω στο τραπέζι.

Σε ότι έχει να κάνει με την επιβολή καραντίνας σε όλη την Ελλάδα οι πηγές αναφέρουν ότι θα πρέπει και η Αττική πρώτα να «κλείσει» μαζί και μα άλλες δύο μεγάλες πόλεις.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφονται στη χώρα εξακολουθούν να κινούνται σε υψηλά επίπεδα καθημερινά, ενώ ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας ανέφερε ότι είναι πιθανόν να ακούσουμε σήμερα για 2.000 κρούσματα.

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa