Κοινωνία

Κορωνοϊός: Ανέβηκαν στα 16 τα κρούσματα από τον γάμο στη Θεσσαλονίκη

Σε 16 ανήλθαν τα κρούσματα κορωνοϊού, που εντοπίστηκαν μετά το γλέντι γάμου στη Θεσσαλονίκη. Δύο ασθενείς, ο γαμπρός και μία καλεσμένη νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου με ήπια συμπτώματα και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σε λίγη ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγουςο πατέρας της νύφης ο οποίος βρέθηκε επίσης θετικός στον ιό και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ  ο γαμπρός περιέγραψε για το τι συνέβη. Σημείωσε πως την Τρίτη άρχισε να νιώθει μια αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό. Την επόμενη μέρα έλαβε μηνύματα και από κάποιους καλεσμένους που είχαν επίσης ύποπτα συμπτώματα. Πήγαν στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου υπεβλήθησαν σε εξετάσεις και βγήκαν θετικοί.

«Φοβήθηκα. Οι πρώτοι γιατροί ήταν λίγο καθησυχαστικοί. Οι δεύτεροι γιατροί που με συνάντησαν γιατί αλλάξανε βάρδια λίγο με τρομάξανε είναι η αλήθεια, γιατί είδαν και τα λευκά μου χαμηλά και μου είπαν ‘είσαι ομάδα υψηλού κινδύνου’. Εκεί λίγο φοβήθηκα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa