Κοινωνία

Κορωνοϊός: Αναμένεται αύξηση και στα σημερινά κρούσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει και σήμερα θα έχουμε μεγάλη άνοδο στα κρούσματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα κρούσματα θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον χθεσινό αριθμό. Οι περιοχές που προβληματίζουν είναι η κεντρική Ελλάδα, η δυτική Ελλάδα, η Ήπειρος, η Πελοπόννησος και η Κρήτη.

Αλλαγές στα sms για τις μετακινήσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη των λοιμωξιολόγων προκειμένου να επεξεργαστούν νέα μέτρα ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνονται να κλειδώνουν οι αλλαγές που αφορούν τον κωδικό 6 του sms. Συγκεκριμένα όποιος χρησιμοποιήσει τον κωδικό δεν θα πρέπει να το κάνεις σε συνδυασμό με αυτοκίνητο. Αυτό που μένει να αποφασιστεί είναι αν αυτό το μέτρο θα αφορά μόνο την Αττική αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή αλλαγές θα υπάρξουν και στον κωδικό «2» ο οποίος αφορά την κίνηση προς καταστήματα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπάρξει ενδεχομένως κάποιος χιλιομετρικός περιορισμός για να μην πηγαίνει κάποιος πχ από το Παγκράτι στη Γλυφάδα για σούπερ μάρκετ.

 

 

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa