Κοινωνία

Κορωνοϊός: Κλειδώνει το click in shop – Παραμένει η απαγόρευση από τις 21:00

Στη ζωή μας θα μπει click in shop  και μπορεί και από αύριο σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα ανησυχητικά στοιχεία που οι επιστήμονες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανακοινωθούν νέα μέτρα για την Αττική και μέσα σε αυτά είναι το click in shop. Να ξεκαθαρίσουμε πως σύμφωνα το mega το ενδεχόμενο για απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 18:00 απομακρύνεται.

Σύμφωνα με τη μέθοδο click in shop θα δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κλείσουν τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού με το κατάστημα το οποίο επιθυμούν να επισκεφτούν, για συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Με τον τρόπο αυτό οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα του ενδιαφέροντός τους και να πληρώσουν εντός του καταστήματος.

Οπωσδήποτε για την μετάβαση στο κατάστημα θα χρειάζεται αποστολή SMS με τον αριθμός 2 στο 13033. Με την επίσκεψη με προκαθορισμένο ραντεβού σε κάθε κατάστημα θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα έως 4 πελάτες ανά 100 τετραγωνικά μέτρα. Σε πολλά μικρά συνοικιακά καταστήματα, η αναλογία αυτή πρακτικά σημαίνει τη δυνατότητα εισόδου ενός μόνο πελάτη τη φορά.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER