Πολιτική

Κορωνοϊός: Προετοιμάζονται στο υπ. Μεταφορών για την αύξηση της κίνησης στα ΜΜΜ

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ενόψει των επόμενων ημερών, που θα αρχίσουν να επιστρέφουν οι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου, και της αναμενόμενης αύξησης της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Σήμερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννη, του Γεν. Γραμματέα Μεταφορών Ν. Σταθόπουλου και των διοικήσεων των ΜΜΜ, ώστε να είναι όλα έτοιμα για να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα με τον κορωνοϊό.

Στην τηλεδιάσκεψη, έγινε συζήτηση για τη λειτουργία των ΜΜΜ με τη μέγιστη ασφάλεια για τους εργαζόμενους και του πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι τρόποι αντιμετώπισης όποιων προβλημάτων παρουσιαστούν.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του Κώστα Καραμανλή, οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών που επιστρέφουν από διακοπές, θα κάνουν προληπτικά τεστ για κορωνοϊό, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας του προσωπικού και των επιβατών.

Τα έξοδα έχουν αναλάβει οι εταιρείες ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, ενώ καθημερινές είναι οι απολυμάνσεις στα κτίρια, τα οχήματα και τους συρμούς των συγκοινωνιακών φορέων.

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER