Παρασκηνιακά Πολιτική Σε πρώτο πλάνο

Κρίση στην Ένωση Κεντρώων – Θα ανεξαρτητοποιηθεί ο Γιάννης Σαρίδης;

Έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας καλεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης για σήμερα το μεσημέρι έτσι ώστε να λυθεί το θέμα με τη σύγκρουση των βουλευτών Γιάννη Σαρίδη και Δημήτρη Καβαδέλλα.

Ο παραιτηθείς από την θέση του γραμματέα της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, το πρωί, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε ότι το ηθικό και σωστό είναι να μιλήσει μετά την συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Όταν ρωτήθηκε εάν σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί, απέφυγε να απαντήσει ευθέως, λέγοντας ότι «αυτά θα τα πούμε αργότερα, εγώ παραιτήθηκα από τη θέση του Γραμματέα του κόμματος γιατί κάποιος έπρεπε να αντιδράσει σε αυτή την γελοιότητα. Κανονικά θα έπρεπε η αντίδραση αυτή να είχε γίνει από το κόμμα, δεν έγινε και το έκανα εγώ».

Ο Γιάννης Σαρίδης, επίσης ανέφερε ότι ζήτησε από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη να έχει μια συνάντηση μαζί του μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την θέση του Γραμματέα της ΚΟ, όμως αντί αυτού του ραντεβού ο πρόεδρος συγκάλεσε την έκτακτη αυτή συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 


 


Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa