Κοινωνία

Κυνική ομολογία του serial killer στην Κύπρο: Δολοφόνησα τα παιδιά για να μην με αναγνωρίσουν

Σοκάρει η κυνικότητα με την οποία ο Νίκος Μεταξάς, ο serial killer της Κύπρου, παραδέχεται ότι σκότωσε τα παιδιά των άτυχων γυναικών-θυμάτων του για να μην τον αναγνωρίσουν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς αποκάλυψε στους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι σκότωσε τα παιδιά γιατί τον είδαν. Το κοριτσάκι της γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει και έτσι για να μην τον αναγνωρίσει στο μέλλον του αφαίρεσε και αυτού τη ζωή. «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να μπορεί να με αναγνωρίσει και να μπει σε εσάς ποιος είμαι», έλεγε στους αστυνομικούς.

Το δεύτερο παιδάκι, είναι το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες. Δεν τον είδε όταν μπήκε στο σπίτι της μητέρας του, ωστόσο επειδή έπρεπε να μεταφέρει το σώμα της γυναίκας σε βαλίτσες το σκότωσε και αυτό. «Δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει».

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται στην Κύπρο αξιωματικοί από την Σκόταλντ Γιαρντ μετά από αίτημα της κυπριακής αστυνομίας. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ειδικεύονται στην διαλεύκανση των κατά συρροή δολοφονιών και στην ανάκριση των ανθρώπων που έχουν κάνει τέτοια εγκλήματα. Δεν αποκλείεται να μιλήσουν και με τον ίδιο τον «Ορέστη».

Στη δεύτερη λίμνη που γίνεται η έρευνα οι δύτες έχουν εντοπίσει ένα κομμάτι που προσομοιάζει με ανθρώπινο μέλος. Οι ειδικοί εικάζουν ότι μπορεί να είναι το εξάχρονο κοριτσάκι, αλλά θα πρέπει να εξεταστεί από ανθρωπολόγο. Αν πουν ότι παραπέμπει σε ανθρώπινο μέλος θα γίνει η ανάσυρσή του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Κυριακή του Πάσχα είχε ανασυρθεί σορός ενήλικης γυναίκας σε προχωρημένη αποσύνθεση εντός της ταξιδιωτικής βαλίτσας που εντοπίστηκε στο βυθό της Κόκκινης Λίμνης. Μαζί με τη σορό της άγνωστης προς το παρόν γυναίκας εντοπίστηκε και τσιμεντένιο μπλοκ με στόχο, προφανώς, να παραμείνει η βαλίτσα στον βυθό.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa