μουσική

Κυπριανός Gregori (Γρηγορίου): Ο γνωστός παραγωγός για τις συνεργασίες, τη δισκογραφία και τα επόμενα βήματα

Ένας πολυπράγμων καλλιτέχνης, μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με Ευρωπαϊκά βραβεία, αξιοζήλευτες συνεργασίες και προσωπική δισκογραφία που κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και να κατακτήσει κορυφαίες θέσεις στα iTunes Charts στην Ελλάδα και σε πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού. Ο Κυπριανός Gregori (Γρηγορίου) δίνει βήμα σε γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες μέσα από τη δισκογραφική του εταιρία InSideOut Music και μας παρουσιάζει και τα πρώτα του συγγραφικά εγχειρήματα.

 

Κυπριανέ, ας ξεκινήσουμε λέγοντάς μας κάποιους σημαντικούς σταθμούς στην καλλιτεχνική σου πορεία.

 

Κ.G.: Τι να πρώτο θυμηθώ από ένα ταξίδι, που επαγγελματικά ξεκίνησε το 1991. Τις συνεργασίες ως μουσικός μου με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα, σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές, σε βίντεο κλιπ, σε ζωντανές εμφανίσεις στα μεγαλύτερα Club – Bar – μουσικές σκηνές και σε στάδια της Ελλάδας και του εξωτερικού, τη 1η μου ραδιοφωνική επιτυχία, τα Ευρωπαϊκά βραβεία, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο, την συμμετοχή μου σε τηλεοπτικό σήριαλ, την 1η φορά που είδα τα τραγούδια μου, την ορχηστρική μουσική και τα παραμύθια που αφηγούμαι να κατακτούν τα iTunes Charts σε Ελλάδα και πάνω από 15 χώρες του εξωτερικού, τις δεκάδες παγκόσμιας κυκλοφορίας μουσικές συλλογές που φιλοξενούν τα τραγούδια και την ορχηστρική μου μουσική… Όλα όσα έζησα τριάντα χρόνια σε αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, με τα καλά και τα κακά του, μου έδωσαν όλη εκείνη την απαραίτητη γνώση για να μπορώ να στηρίζω τους καλλιτέχνες να προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους μέσω της InSideOut Music.

 

Κυπριανέ, μίλησέ μας για την InSideOut Music και πως ξεκίνησε?

 

Κ.G.: Η InSideOut Music είναι ένα ανεξάρτητο δισκογραφικό Label που υφίσταται σχεδόν μια δεκαετία. Πολλά από τα ηχογραφήματα του έχουν καταφέρει να βρίσκονται στις λίστες και στα Top 10 Charts γνωστών ραδιοφώνων στην Ελλάδα, κατακτώντας υψηλές θέσεις στο Media Inspector, οι καλλιτέχνες του να παρουσιάζουν σε τηλεοπτικές εκπομπές, περιοδικά, εφημερίδες και internet sites τις κυκλοφορίες τους, και να έχουν παρουσία στα iTunes, το Billboard και το Euro 200. Αυτό που με οδήγησε στην δημιουργία του, ήταν η κατάσταση που επικρατούσε στα μουσικά δρώμενα, που οδηγούσε τους καλλιτέχνες σε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να καταθέσουν στο κοινό τις προσπάθειές τους καθώς οι δισκογραφικές εταιρίες δεν τους βοηθούν, εκτός ορισμένων οικονομικών και άλλων συνθηκών που δεν είναι η ώρα να αναλύσουμε. Εκτός όλων των άλλων δραστηριοτήτων της, είναι κι ένας επίσημος διανομέας. Με συνεχή στόχο την πληρέστερη κάλυψη των διαδικτυακών της αναγκών που τα τελευταία χρόνια αυξάνονται ραγδαία, καθώς οι Audio – eΒook – Audio Book ψηφιακές διανομές και το Social Media Marketing είναι παγκόσμια οι πιο αναπτυσσόμενοι κλάδοι, ετοίμασε το τμήμα «Internal Digital Solutions» και έτσι απέκτησε το δικό της δίκτυο ψηφιακών διανομών. Μια προσπάθεια που απευθύνεται σε μια ευρείας κλίμακας επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τραγουδιστές/ριες, μουσικούς, συνθέτες, στιχουργούς, συγγραφείς, Δισκογραφικές εταιρίες, Εκδοτικούς οίκους κ.α.,

 

 

Να περάσουμε και στα συγγραφικά, μίλησέ μας για το βιβλίο «Λίκνο».

 

Κ.G.: Το «Λίκνο» είναι η 1η μου προσπάθεια στον κόσμο των βιβλίων. Ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ την δική μου εμπειρία κατανόησης του ιδίου μου του εαυτού, της Θείας Εκείνης δύναμης που μας γέννησε και μας συντροφεύει και του παράλογου της καθημερινότητας που ζούμε. Κάποια στιγμή στη ζωή μας έρχεται η ώρα που όλα ξεκαθαρίζουν, γίνονται διάφανα, κρυστάλλινα και μπορείς να συνεχίζεις με δυνατά και σίγουρα βήματα, δίνοντας χώρο στα λάθη για μάθηση. Κυκλοφορεί παγκόσμια σε μορφή eBook, στα μεγαλύτερα ψηφιακά βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις «BookΑμβίλια».

 

Ποιες νέες προτάσεις θα ακούσουμε από την InSideOut Music αυτή τη σεζόν και τι άλλο ετοιμάζεις;

 

Κ.G.: Υπάρχουν αρκετά πράγματα στα σκαριά από τους αξιόλογους καλλιτέχνες της InSideOut Music και ελπίζουμε σε λίγο καιρό να είμαστε έτοιμοι να τα μοιραστούμε μαζί σας. Προσωπικά θα συνεχίσω με το InSideOut Kids Project που ξεκίνησα το 2019 κυκλοφορώντας «Τα Παραμύθια μας», καταφέρνοντας να έχει παρουσία στο No73 των iTunes Charts στην Ελλάδα καθώς και στον Καναδά όπου κατάφερε να φτάσει στο Νο3. Πρόκειται για ήρεμη αφήγηση παραμυθιών με χαλαρωτική μουσική που βοηθάει τα μωρά – νήπια – παιδιά, να αισθάνονται ασφαλή και χαλαρά, βοηθώντας έτσι την μείωση των ενεργειακών επιπέδων και ενθαρρύνοντας το σώμα να προετοιμαστεί για τον ύπνο με φυσικό τρόπο.

 

Σ ευχαριστούμε πολύ.

 

Κ.G.: Και εγώ σας ευχαριστώ για την όμορφη κουβέντα μας και την ευκαιρία που μου δώσατε να παρουσιάσω τις δραστηριότητές μου. Εύχομαι καλή συνέχεια Υγεία & Αγάπη για όλους μας.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa