Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γίνονται μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα που εξασφαλίζουν φιλικό περιβάλλον στις επενδύσεις

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός που βρίσκεται συμμετέχει σε συζήτηση για την ελληνική οικονομία με τον καθηγητή Ιστορίας Niall Ferguson.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως το οικονομικό κλίμα στη χώρα μας αλλάζει και μέρα με την μέρα πραγματοποιούνται μεταρρυθμίσεις οι οποίες κάνουν το κλίμα πιο φιλικό προς τους επενδυτές απ’ το εξωτερικό. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχει πλέον  σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι έχει να κάνει με την «κολοτούμπα» που έκανε πράγμα το οποίο καθυστέρησε την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Την ίδια στιγμή τόνισε πως πλέον τα πράγματα είναι καλύτερα και αυτό φαίνεται από την οικονομική πορεία που υπάρχει στη χώρα μετά τις εκλογές.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στην πρόσφατη εκλογή της πρώτης γυναίκας στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας ότι αυτό αποτελεί σημάδι ότι η Ελλάδα περνάει σε μια νέα εποχή. Τέλος κατέληξε λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει ήδη ένα νέο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa