Εκλογές 2019 Πολιτική

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι πολιτικός με guts

Με τα καλύτερα λόγια και με βαθιά πίστη στις ικανότητες του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε συνέντευξή του. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός θα βρεθεί στην τιμητική 12η θέση του Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη LIFO και τον Αλέξανδρο Διακοσάββα αναφέρθηκε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια, όχι γιατί θεωρώ ότι είχαμε μεγαλειώδεις κυβερνήσεις πριν, ούτε γιατί ανήκα ποτέ σε ένα συγκεκριμένο κόμμα εξουσίας».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τονίζει πως αρνείται το κλισέ «ανήκω στη Νέα Δημοκρατία». Ωστόσο, εξακολουθεί να πιστεύει και να ελπίζει, όπως λέει, πως «ο Μητσοτάκης θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης. Δεν είμαστε παιδικοί φίλοι και την άποψή μου τη λέω χωρίς να έχω τίποτα να κερδίσω. Ο λόγος που το πιστεύω έχει να κάνει με μια σειρά από πραγματικά γεγονότα, τα οποία έχω αναφέρει και μπορεί όποιος θέλει να τα βρει».

«Στηρίζω το συγκεκριμένο πρόσωπο γιατί νομίζω ότι έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν στη χώρα να μπει σε έναν δρόμο ο οποίος για μένα είναι απαραίτητος» συνέχισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στη συνέντευξή του που κυκλοφόρησε μια ημέρα πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώσει πως τον τοποθετεί στην τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

«Θέλω να προσπαθήσω να εξηγήσω ότι εδώ έχουμε έναν μετριοπαθή, φιλελεύθερο πολιτικό, ιδιαίτερα ικανό και σοβαρό, με όρχεις εκεί που χρειάζεται», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για το προφίλ του προέδρου της ΝΔ.«Θα είδες, για παράδειγμα, πώς χειρίστηκε ο Τσίπρας τον Πολάκη σε σχέση με τον Κυμπουρόπουλο και πώς χειρίστηκε ο Μητσοτάκης το πρόσωπο αυτό που βγήκε και είπε μια αηδία για την Κούνεβα. Εκεί, κατ’ εμέ, φαίνεται ο πολιτικός που έχει guts», πρόσθεσε

«Το λέω με παρρησία: πιστεύω στον Κυριάκο. Πιστεύω ειλικρινά και το εύχομαι βαθιά πως μπορεί να δώσει το παράδειγμα σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομμάτων και ιδεολογίας, πως πρέπει να γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που θέλουμε να δούμε» αυτά ήταν μερικά από τα διθυραμβικά σχόλια του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη πριν από δύο χρόνια, όταν και μίλησε ως επισκέπτης στο Συνέδριο της ΝΔ.

Η στήριξη του ηθοποιού στο πρόσωπο του προέδρου της ΝΔ ήρθε ως έκπληξη σε πολλούς αφού ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είχε πολιτευτεί παλιότερα με το κόμμα του Στέφανου Μάνου, «Δράση».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa