Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Καμία συνεργασία με τυχοδιώκτες τύπου Κουρουμπλή

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή τις δηλώσεις του για το άρθρο του Κώστα Λαλιώτη. Ο κ. Κουρουμπλής άφησε να εννοηθεί πως θα έπρεπε να υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας μέσω Facebook ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χαρακτήρισε τον υπουργό Ναυτιλίας «πολιτικό τυχοδιώκτη», ενώ παράλληλα έκλεισε την πόρτα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος έγραψε:

«Ο κ Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή κ με τρεμάμενη φωνή μας είπε «συγκινημένος» ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί του έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ούτε ένα γράμμα..

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ένα γράμμα από την κόρη …

Ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ & τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ & το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη όπως λέει ο κ Κουρουμπλής στην πλειοψηφία της Βουλής, μην ψάχνει συνενόχους .

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές,

Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ Κουρουμπλή κλπ».

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER