Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο

Την εκτίμηση ότι οι εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο που μας έρχεται, κάνει ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Μάλιστα, σημειώνει ότι η τοποθέτησή του γίνεται «αυστηρά με την λογική», κρίνοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Το κυρίαρχο σενάριο είναι να γίνουν οι εκλογές Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του ΄18». Θεωρεί ακόμα ότι: «οι ψηφοφόροι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον ΣΥΡΙΖΑ και όσο παραμένει τόσο φθείρεται περισσότερο».

Όσον αφορά τις υποσχέσεις ΣΥΡΙΖΑ για μέτρα ανακούφισης δηλώνει πως: «Τα πακέτα της κυβέρνησης είναι “να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι”. Διότι έχει πάρει και θα εξακολουθήσει να παίρνει πολύ περισσότερα από μισθωτούς και συνταξιούχους».

Όσον αφορά το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ για τις εκλογές, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει ότι πρέπει να είναι: «Νέα Δημοκρατία- νέες δουλειές. Η μηχανή της ελληνικής οικονομίας παίρνει μπροστά. Η Ελλάδα δουλεύει ξανά».

Τέλος, όσον αφορά τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών λέει ότι είναι «σοβαρό θέμα», αλλά ότι όσοι κατέβηκαν στα συλλαλητήρια, το έκαναν από «εθνικό φιλότιμο» και όχι επειδή είναι «πράκτορες».

Σχολιάστε ...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Παρασκήνιο» σε μορφή PDF

NEWSLETTERFocus-On
reportaznet


Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ