Πολιτική

«Κόντρα» Μουτζούρη-Χατζηδάκη για το μεταναστευτικό!

«Μια ολόκληρη κυβέρνηση ασκεί μπούλινγκ στους νησιώτες» κατήγγειλε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας πως «εδώ και 4 μέρες ο κ. Μηταράκης έχει διακόψει την επαφή», ενώ στη συνέχεια ζήτησε να γίνει συζήτηση με την κυβέρνηση από μηδενική βάσει και έκανε έκκληση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη να παρέμβει.
Στην συνέχεια είπε πως θα εκφράσει τις προτάσεις του μόνο στην κυβέρνηση και όχι δημόσια και επέμεινε «να πάψουν τα κλειστά αυτιά».
Ο Κωστής Χατζηδάκης που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή από την πλευρά του απάντησε: «Καταλαβαίνω τη φόρτιση, αλλά δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές».
Όπως τόνισε η τωρινή κυβέρνηση δεν λειτουργεί όπως η προηγούμενη καθώς στοχεύει να κάνει τις διαδικασίες γρηγορότερες για τη μεταφορά και την επιστροφή των μεταναστών και τον διαχωρισμό μεταναστών και προσφύγων.
«Είπαμε ότι θα δώσουμε μια βδομάδα περιθώριο για διάλογο. Δεν είναι θέμα προσωπικό, είναι θέμα κυβέρνησης και περιφέρειας», είπε στη συνέχεια ο κ. Χατζηδάκης τονίζοντας ότι μπορεί να βρεθεί λύση και η κυβέρνηση είναι στη διάθεση των περιφερειαρχών.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa