Κοινωνία

Κύπρος: Δάκρυσαν οι πυροσβέστες όταν βρήκαν την σορό της 8χρονης στην λίμνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, σε συνέντευξή του στο ΡΙΚ αποκάλυψε ότι όταν ανέσυραν την σορό της 8χρονης Έλενας Ναταλίας Μπουνέα την οποία σκότωσε ο serial killer, όλοι οι παρόντες λύγισαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Ο κ. Τράγκολας συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Δεν γνωρίζαμε το μέγεθος της βαλίτσας και όταν κατέβηκε κάτω ο δύτης, ο οποίος δεν έχει ορατότητα, αλλά δια της αφής ανιχνεύει. Ωστόσο, έχουμε συνεχή συνομιλία μαζί του και βλέπουμε κάποιες θολές κινήσεις που κάνει. Μόλις μας επιβεβαίωσε ότι ήταν βαλίτσα, η επόμενη ερώτηση που του κάναμε ήταν για το μέγεθος της βαλίτσας και εκείνος μας απάντησε ότι είναι περίπου 50 επί 50 εκατοστά. Αμέσως, καταλάβαμε ότι επρόκειτο για το μωρό».

Στην συνέχεια περιέγραψε την συναισθηματική φόρτιση που δημιουργήθηκε στους παρόντες λέγοντας πως:«Είδα τον Ισπανό να δακρύζει, εννοώ τον χειριστή του Sonar. Τότε, κατάλαβα ότι δίπλα μας είχαμε ένα σωστό συνεργάτη, με αισθήματα. Αυτό λέει ότι, ο άνθρωπος κάνει όπως κι εμείς οτιδήποτε περνά από το χέρι μας για να κάνουμε τη δουλειά μας».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa