Περιφέρειες - Δήμοι

Κώστας Ζέρβας: Το νέο σήμα των μακεδονικά προϊόντα είναι πολύ έξυπνο, είναι πάρα πολύ λειτουργικό

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Ζέρβας, σε σημερινή του συνέντευξη τοποθετήθηκε σχετικά με το νέο σήμα των μακεδονικών προϊόντων λέγοντας ότι «Είναι πολύ έξυπνο, είναι πάρα πολύ λειτουργικό, έχει εξαιρετικά πολλούς συμβολισμούς και έγινε από μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα η οποία στάθμισε πάρα πολλά πράγματα».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΠαραπολιτικάFM» ο κ. Ζέρβας ανέφερε ότι «Όσον αφορά την αισθητική του σήματος ο καθένας μπορεί να έχει μια άποψη αλλά γενικά άρεσε. Είναι πολύ έξυπνο, είναι πάρα πολύ λειτουργικό, έχει εξαιρετικά πολλούς συμβολισμούς και έγινε από μια πολύ καλά καταρτισμένη ομάδα η οποία στάθμισε πάρα πολλά πράγματα. Αυτό το οποίο πασχίζουμε είναι η κατοχύρωση της προέλευσης και η αναγνωσιμότητα του».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως  δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ και τόνισε ότι «έχω ένα πρόβλημα με τη χρήση του ονόματος και όλους αυτούς τους συμβολισμούς που υπάρχουν. Πιστεύω ακράδαντα τις σχέσεις καλής γειτονίας, στη συνεργασία. Δεν είναι πρώτη προτεραιότητά μου να πάω στα Σκόπια.»

Σχολιάστε ...

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER

 

  

 

 

Karfitsa