Δημοτικές - Περιφερειακές Εκλογές 2014 Κοινωνία

Κώστας Μπακογιάννης: Ηρέμησα που δεν δόθηκε άδεια στον Κουφοντίνα

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης σχολίασε σήμερα την άρνηση του δικαστικού συμβουλίου των φυλακών Βόλου να δώσει άδεια στον «φαρμακοχέρη» της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στον Ant1 ο κ. Μπακογιάννης «Το αντιμετώπισα με μία ανακούφιση ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσω στα παιδιά μου γιατί ο Κουφοντίνας θα ξανακάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, θα περιηγηθεί στα σημεία που δολοφονούσε ανθρώπους καμαρωτός – καμαρωτός , λεβέντης, χαμογελώντας. Νομίζω ότι όλοι μας, όχι μόνο εγώ, αισθανόμαστε λίγο καλύτερα, λίγο πιο ασφαλείς».

Στη συνέχεια ο κ. Μπακογιάννης πρόσθεσε πως «Δεν θέλω να ξαναπάω σε καμία κηδεία, σε καμία κηδεία δολοφονημένου, εσείς δεν θέλετε να ξανακαλύψετε καμία κηδεία δολοφονημένου. Να συμφωνήσουμε κάποια στιγμή ότι αυτό είναι ένα κακό παρελθόν, το οποίο το αφήνουμε όλοι πίσω μας και κοιτάμε μπροστά, έχοντας αντλήσει κάποια μαθήματα.

Η ιστορία της 17Ν δεν προέκυψε στο κενό, προέκυψε επειδή κάποιοι επέτρεψαν στους εαυτούς τους να παραδοθούν στην τοξικότητα του διχασμού, επέτρεψαν να παραδοθούν σε μία λογική εμείς ή κανείς, επιτρέψαμε στους εαυτούς μας να κυριαρχήσουν τα χειρότερά μας ένστικτα».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa