Πολιτική

Λάβρος ο Πέτσας «καρφώνει» τον ΣΥΡΙΖΑ – Η καταγγελία για τα «επεισόδια» στην Καρδίτσα

Σε σοβαρές καταγγελίες για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στη Καρδίτσα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

«Δεν ανεχόμαστε να βάζετε τα φερέφωνά σας να χρησιμοποιούν τους αρνητές μάσκας για να κάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες», δήλωσε σε έντονο ύφος αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας.

Ο κ. Πέτσας, ππου προκλήθηκε νωρίτερα από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη σήκωσε το γάντι και σημείωσε πως το «112» δεν χρησιμοποιήθηκε καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα «είχαμε εκατόμβη νεκρών».

Οι αναφορές του υπουργού προκάλεσαν την αντίδραση του Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση ο οποίος ανάφερε ότι ο πρωθυπουργός άργησε τέσσερις μέρες να πάει στην Καρδίτσα. « Ήταν στην Αθήνα και όχι σε σύνοδο κορυφής. Αυτό είναι σοβαρό θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

« Ο Τσίπρας έκανε 4,5 χρόνια να πάει στην Καρδίτσα και όχι τέσσερις μέρες. Θα κριθούμε από το πόσο γρήγορα θα ανακουφίσουμε τους πληγέντες», απάντησε σε έντονο ύφος ο κ. Πέτσας.

ΝΔ: Κάποιοι προσπαθούν να στήσουν επεισόδια, νοσταλγώντας τις πλατείες των αγανακτισμένων
Νωρίτερα, στο ίδιο μήκος κύματος είχε απαντήσει στον ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.

«Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Ομως το 2020 δεν είναι 2014. Οσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα», σχολίασε η ΝΔ για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa