Πολιτική

Λευτέρης Αυγενάκης: «Θλιβερό αυτό που δημιουργήθηκε με τον Ολυμπιακό»

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και τον αντιπρόεδρο, Σταύρο Δουβή προκειμένου να ενημερωθεί για τα προλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε στο προεδρείο ότι «δεν είστε άμοιροι ευθυνών» τονίζοντας παράλληλα ότι «επιβάλλεται συνεργασία όλων (Υφυπουργείου, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ) προκειμένου το μπάσκετ να κρατηθεί οπωσδήποτε στο επίπεδο που του αρμόζει και του αξίζει, καθώς αποτελεί σημαντικότερη δραστηριότητα στην ελληνική κοινωνία»

Στην συνέχεια ανέφερε ότι «το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ολυμπιακό είναι θλιβερό για το άθλημα και την συνεχιζόμενη ανάπτυξή του. Βέβαια, για κάθε καβγά χρειάζονται, τουλάχιστον, δύο. Εκτιμώ ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να παρακινηθούν για να κάνουν ένα βήμα πίσω, ώστε μαζί να πάμε δύο βήματα μπροστά! Θα εξαντλήσουμε το δικαίωμα της όποιας παρέμβασης μας, το οποίο σταματάει εκεί που αρχίζει το δικό σας δικαίωμα, αλλά αυτή η συνθήκη ισχύει και αντίστροφα».

Τέλος τους ενημέρωσε ότι θα εξετάσει τα αιτήματα για τις βελτιώσεις στο φορολογικό πλαίσιο, ενώ τόνισε ότι στα τηλεοπτικά ζητήματα όπως π.χ. με την ΕΡΤ, το υφυπουργείο γνωμοδοτεί, καθώς άλλοι αποφασίζουν.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa