Αθλητικά Πολιτική

Λευτέρης Αυγενάκης: Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να εμπιστευτούν το VAR

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σε σύσκεψη που είχε σήμερα για την εφαρμογή του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάλεσε όλους του παράγοντες να δείξουν εμπιστοσύνη στο νέο σύστημα.

Συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Πρέπει, λοιπόν, να το εμπιστευτούμε. Επιβάλλεται να γίνει μέρος της κουλτούρας μας. Το VAR είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο, αρκεί να εφαρμόζεται σωστά, από πλήρως ενημερωμένους τεχνικούς, διαιτητές, ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές».

Τέλος ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι «Είμαι βέβαιος ότι, αν λειτουργήσει σωστά, θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο χτίζουμε αξιοπιστία, άλλωστε, άλλο τόσο περιορίζουμε δηλώσεις αμφισβήτησης και εντάσεις.

Ελπίζω κι εύχομαι αυτή η σύσκεψη, όταν θα ολοκληρωθεί, να έχει επιλύσει τα προβλήματα εφαρμογής και τις απορίες γύρω από το VAR, ή να έχουμε εντοπίσει πιθανά κενά, ακόμη και στην ενημέρωση ή την εκπαίδευση εμπλεκομένων, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν. Να δρομολογήσουμε την αποδοχή του, να πετύχουμε την ορθή λειτουργία του, από το σύνολο της ποδοσφαιρικής μας κοινότητας».

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

 



 



 

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa