Κοινωνία

Ληστεία με πολύ ξύλο σε σεκιουριτά στη Θεσσαλονίκη! Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στα γραφεία μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τον υπάλληλο ασφαλείας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανάρτηση του ιδίου του επιχειρηματία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες, αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.

«Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιούριτι!», έγραψε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο υπάλληλος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο επιχειρηματίας, οι δράστες προξένησαν μεγάλες καταστροφές στα γραφεία αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η αστυνομία τους διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των ληστών.

 

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa