Πολιτική

Λοβέρδος: Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Αυτή είναι η πολιτική του διακήρυξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής μαζί με την διακήρυξή του με μότο την «Πράσινη Επανάσταση» για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα ανακοίνωσε και επισήμως ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με συνεχείς αναφορές στο ιστορικό όνομα του ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του, τον πράσινο ήλιο, ο Ανδρέας Λοβέρδος έδωσε στη δημοσιότητα την πολιτική του διακήρυξη και ανακοίνωσε: «Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας». Οπως αναφέρει «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομα μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειάς μας».

Επίσης απηύθυνε κάλεσμα «σε όλες τις δυνάμεις που πλαισίωσαν την Ελιά, τη Δημοκρατική Παράταξη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Κίνημα Αλλαγής να παλέψουμε για το μέλλον της Ελλάδας και του κόμματός μας»

Το κείμενο της διακήρυξης Λοβέρδου, μπαίνει από σήμερα σε διαβούλευση.

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα. Πράσινη Επανάσταση, για ένα κόμμα πατριωτικό, μεταρρυθμιστικό, προοδευτικό, το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Περιμένω τις θέσεις, προτάσεις ή και ενστάσεις σας πάνω στο περιεχόμενο της πολιτικής μου διακήρυξης στο www.green-revolution.gr» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Λοβέρδος και σημειώνει: «Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας. Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον»

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

NEWSLETTER