Κόσμος

Λονδίνο-Βερολίνο: Ταξίδεψε με το διαβατήριο της συντρόφου του

«Τρύπα» στην ασφάλεια των αερομεταφορών στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκάλυψε ένας άνδρας ο οποίος πήρε το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο-Βερολίνο χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της συντρόφου του.
Μάλιστα, αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι στο διαβατήριο η σύντροφός του έχει μια φωτογραφία με μακριά ξανθά μαλλιά.
Το περιστατικό έχει ως εξής: Ο Μάϊκλ Ράνταλ, έφυγε από το σπίτι του στο Λονδίνο για να πάρει την πτήση για Βερολίνο, έχοντας στην τσέπη του το διαβατήριο της συντρόφου του. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Γκατγουϊκ, πέρασε όλους τους ελέγχους και επιβιβάστηκε κανονικότατα στην πτήση της εταιρείας easyJet για το Βερολίνο, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της φίλης του, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα κατά τον έλεγχο.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η φωτογραφία στο διαβατήριο της φίλης του, απεικονίζει μια ξανθιά γυναίκα με μακρυά μαλλιά και φυσικά έχει γυναικείο όνομα, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος να μπερδευτεί κατά τον έλεγχο επιβίβασης.

Ο Μάϊκλ Ράνταλ, ο οποίος είναι τεχνικός της McLaren, επιβιβάστηκε κανονικότατα  στο αεροπλάνο και στην συνέχεια ενημέρωσε, όπως είπε το πλήρωμα καμπίνας, ότι είχε πάρει μαζί του λάθος ταξιδιωτικό έγγραφο. Όταν έφτασε στην Γερμανία, στο αεροδρόμιο του Βερολίνου οι αρχές τον έθεσαν υπό κράτηση για περίπου 90 λεπτά, μέχρι να του επιτρέψουν την είσοδο στην χώρα.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa