Κοινωνία

Λουκέτο σε πασίγνωστο beach bar για φοροδιαφυγή! Τι καταγγέλλει η επιχείρηση!

Πρόκειται για το γνωστό παραθαλάσσιο bar – restaurant «Aspro» της Πάρου, οι υπεύθυνοι του οποίου φέρονται να μην εξέδωσαν 17 αποδείξεις.

Αποτέλεσμα είναι να μπει 48ωρο λουκέτο στο μαγαζί.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, οι δικηγόροι του ιδιοκτήτη ζήτησαν αναστολή της απόφασης για να μπορέσει να λειτουργήσει το beach bar το Σαββατοκύριακο, ωστόσο το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό.

Η επιχείρηση σε ανακοίνωση της  υποστηρίζει πως η παράβαση αφορούσε «έκδοση 13 αποδείξεων συνεπεία ελέγχου», βεβαιώνεται δηλαδή από τα έγγραφα της ΑΑΔΕ ότι οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί και ήταν δεκατρείς, ενώ καταγγέλλει ότι αποσιωπείται σκόπιμα ότι το συνολικό ποσό που αφορούσαν οι παραπάνω εκδιδομενες αποδείξεις ανερχόταν στο ποσό των 324,60 €.

«Εύλογα μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι η ποινή επιβλήθηκε για άλλους λόγους και όχι για φορολογική συμμόρφωση της επιχείρησής , η οποία απασχολεί 53 άτομα προσωπικό, δεν έχει υποπέσει από την έναρξη λειτουργίας της -προ οκταετίας- σε καμία φορολογική παράβαση, λειτουργεί δε με υποδειγματικό τρόπο και συμβάλλει στην αναβαθμιση του ποιοτικού προϊόντος στο νησί. Η πεποίθηση μας είναι ότι η ανωτέρω ενέργεια έχει στόχο τη δυσφήμηση της επιχείρησης, ενισχύεται δε από το γεγονός ότι η σφράγιση πέρα από το κυρίως κατάστημα της επιχείρησης, επεκτάθηκε με την τοποθέτηση δεκάδων μέτρων κόκκινων ταινιών και σε ολόκληρη την κοινόχρηστη παραλία υποβαθμίζοντας το περιβάλλον . Από τη συγκεκριμένη ενέργεια το κοινό έχασε την δυνατότητα πρόσβασης στην παραλία η οποία αποκλείστηκε ολόκληρη με επιδεικτικό τρόπο στιγματισμού της επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση η εταιρία μας πρόκειται να προβεί στην αναζήτηση ευθυνών και κυρίως στην αποκατάσταση της φήμης της με κάθε νόμιμο τρόπο» σημειώνει η ανακοίνωση της επιχείρησης.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa