Κοινωνία

Λυσσαλέα η μάχη της πυροσβεστικής σε Καλύβια και Νέα Μάκρη – Εκκενώθηκαν οικισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται  οι μεγάλες πυρκαγιές σε Νέα Μάκρη και Καλύβια και η Πυροσβεστική δίνει λυσσαλέα μάχη με τις φλόγες.Να σημειώσουμε ότι οι ισχυροί άνεμοι 6-7 Μποφόρ και δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Μάλιστα, στα Καλύβια ο δήμαρχος προχώρησε στην προληπτική εκκένωση του οικισμού Φέριζα και ενός οικοτροφείου, ενώ έκανε έκκληση για άμεση εκκένωση του οικισμού του Ολύμπου.

Πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ μετέδωσε ότι εκκενώθηκε και δεύτερος οικισμός μαζί με ένα οικοτροφείο. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, λίγο πριν τις 13:00 έγινε προληπτική απομάκρυνση ατόμων από τον οικισμό της Φέριζας, ενώ έχουν απομακρυνθεί και τριάντα παιδιά από το οικοτροφείο, τα οποία μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο.

Εξαιτίας της πυρκαγιάς, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Καλυβίων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάβυσσο, στη λεωφόρο Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίου Παντελεήμονος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Καλύβια και στην οδό Ολύμπου από το ύψος της λεωφόρου Καλυβίων. Παράλληλα, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κερατέας-Αναβύσσου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Αναβύσσου έως το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου.

Που έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Νέα Μάκρη

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στη Νέα Μάκρη και κατευθύνεται προς την περιοχή της Παλαιάς Πεντέλης.

Η Tροχαία προχώρησε στις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

στη λεωφ. Διονύσου από το ύψος του Άγιου Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μάκρη
στη λεωφ. Διονύσου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρου Θεόφιλου Καΐρη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μάκρη
στη λεωφ. Διονύσου από τη θέση Ανατολή στο ρεύμα κυκλοφορίας από Νέα Μάκρη προς Άγιο Πέτρο.
στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μάκρη.

Σχολιάστε ...

NEWSLETTER

 

 

  

 

 

 

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa