Πολιτική

Μάκης Βορίδης: Απορώ με την προκλητικότητα Τσίπρα

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε σε σημερινές του δηλώσεις στην υπόθεση Novartis και στην κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» καθώς επίσης και στην στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM» Ο κ. Βορίδης δήλωσε σχετικά με την κατάθεση «Σαράφη» ότι «Ο μάρτυς έχει μια υποχρέωση στο δικαστήριο ή σε όποια αρχή καταθέτει, να καταθέτει περί πραγματικών περιστατικών που γνωρίζει. Ο μάρτυς δεν ζητείται να πει τη γνώμη του, ο μάρτυς καταθέτει πραγματικά περιστατικά τα οποία γνωρίζει ή τα οποία έχει ακούσει ή τα οποία του μετεφέρθησαν. Όταν δε μεταφέρει περιστατικά τα οποία του μετεφέρθησαν έχει την υποχρέωση να κατονομάζει την πηγή της γνώσεώς του αλλιώς η κατάθεσή του είναι άκυρη και δεν λαμβάνεται υπόψη. Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη του μάρτυρα».

Παράλληλα ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στην στάση του Αλέξη Τσίπρα για το θέμα λέγοντας πως «Τέσσερις εισαγγελείς λένε ότι πιέστηκαν, χειραγωγήθηκαν, δέχτηκαν πιέσεις από τον κ. Παπαγγελόπουλο (…)

Απορώ γιατί ο κ. Τσίπρας αντί να ανακρούσει μπροστά σε αυτή την κατάρρευση και να αποστασιοποιηθεί από αυτό, έρχεται και το παίρνει όλο πάνω του(…) Ο Τσίπρας λέει ότι επιμένει τώρα, μετά ταύτα, ότι όλοι οι χειρισμοί κατατείνουν στη συγκάλυψη του σκανδάλου. Μπορεί να μας πει τα στοιχεία του σκανδάλου από τα οποία προκύπτει η εμπλοκή των πολιτικών ή θα είμαστε σε μια φάση πια στην ελληνική δημοκρατία που επειδή κάποιος θα είναι στην κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας, και δεν συμπαθεί τους πολιτικούς τους αντιπάλους θα αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να τους κλείσει φυλακή»

Σχολιάστε ...

NEWSLETTERFocus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ

Karfitsa